Program

2023.05.21. 12:04

Gyermeknapi móka a Baráthegyi Majorságban

Gyereknapi móka várja a kicsiket a Baráthegyi Majorságba, május 27-én, szombaton. A Gyermeknapi programokba beleszövik a pünkösdi népszokásokat is, melyekről Almási Beatrix, a Szimbiózis Alapítvány kommunikációs referense beszélt portálunknak.

PN

Az alpakák mindig nagy sikert aratnak

Fotó: Bujdos Tibor

A majorság 5 hektáros területe számos programot tartogat, melyek csak arra várnak, hogy a kicsik felfedezzék - mondta Almási Beatrix, a Szimbiózis Alapítvány kommunikációs referense. Majd Süti, Izabella, Cleopátra és a többiek várják a simogató kezeket az alpaka simogatón, ahol ezek a mókásan kedves külsejű és barátságos tekintetű állatok egy perc alatt meghódíthatják a Baráthegyre érkező vendégek szívét – mondta Almási Beatrix.

Az alpakák mellett, a pónik, a nyuszik, Dorka csacsi, és Tündér ló is szerető érintésre vár. De többek között a kecske óvodába és a kapirgáló tyúkokhoz is bekukucskálhatnak a gyerekek. Emellett bejárhatják a Diósgyőri vár kicsinyített mását is, valamint megismerkedhetnek a régi vidéki élet használati tárgyaival is. A pünkösdhöz kapcsolódóan pedig galambhajtogatás is lesz, pár csoki galambtojással – mondta kommunikációs referens. Aki pedig elég ügyesnek érzi magát az interaktív játszóvárban bizonyíthatja rátermettségét. A nap meglepetése pedig a Majorság új lakója lesz. Az általában 600 vendéget a majorságba vonzó rendezvény igazi kikapcsolódást kínál az egész család számára – emelte ki Almási Beatrix, a Szimbiózis Alapítvány kommunikációs referense.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában