Gazdit keresünk!

2023.01.14. 09:00

Öné is lehet egy gondoskodásra váró kutyus

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) árva lakóiból mutatunk be hármat.

ÉM

Prézli is az egyik örökbefogadható kutyus.

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is látogatni a kiszemelt kutyusokat – csipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, ivartalanítással adják örökbe őket, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890. 

Mesi

Mesi 3-4 hónap körüli nőstény kutyakölyök. Novemberben került a menhelyre, az egyik nagyáruház parkolójában farkaséhesen próbált az emberekhez csapódni. Kedves, de aktív kiskutya, inkább családoknak ajánlják. 

Atosz

Atosz ivartalanított kan kutyus, mintegy 10 éves, de ez egyáltalán nem látszik rajta. Hét éve fogadták örökbe, de sajnos a gazdája öregek otthonába ment, így Atosz visszakerült a menhelyre. Emberekkel nagyon barátságos. 

Prézli

Prézli körülbelül 6 hónapos nőstény kutyus. A forrói buszmegállóban ücsörögtek testvérével, onnan hozták be a menhelyre. Kedves, kicsit félénk kutya, közepes termetű lesz felnőtt korában. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában