Pályázat

2022.02.12. 13:00

Felhívás megyei fiataloknak: Most mutasd meg, mit tudsz!

Borsod-Abaúj-Zemplén megye fiatal tehetségeit szeretnék felkutatni egy február 20-i határidejű alkotói pályázattal.

ÉM

Pályázatot hirdet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat és a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete a megyében élő 16 és 23 év közötti tehetséges fiatalok számára „Most mutasd meg, mit tudsz!” címmel. A pályázatokat a következő művészeti területekről várják technikai megkötés nélkül: festészet, ének, zene, tánc, dráma és színjátszás, grafika, kisplasztika, fotóművészet, kollázs-montázs.

 

Eredeti alkotásokat várnak 

 

A pályázó kizárólag saját, eredeti alkotásával nevezhet, de nem kizáró ok, ha nem új műről van szó, és az már szerepelt kiállításon, katalógusban. A kategóriák győztesei kiállítási, illetve megjelenési lehetőséget kapnak. A pályázati anyagokat e-mailben várják, csatolva egy rövid bemutatkozással, az alkotások fotóival, illetve ének, zene, tánc és próza esetén videóval. Nevezési díj nincs. A jelentkezési határidő: 2022. február 20. 

 

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni a 06-70/320-79- 59-es telefonszámon, valamint a kortarsmuveszek. [email protected] e-mail-címen lehet

 

(A borítóképen: Ezzel a plakáttal inspirálják a fiatalokat)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában