regény

2021.09.05. 18:30

Új területen próbálta ki magát Regős Ádám

Eddig zenészként, zenetanárként ismerték, most íróként mutatkozik be négykötetes regényének első részével.

Apagyi Beáta

Forrás: Olvasónktól

Regős Ádám, a ­Symphonia Alapfokú Művészeti Iskola zenetanára A. R. Galant írói álnéven könyvet írt Megoldás: Föld 2.0 címmel. A science fiction műfajú regény története a koronavírus-járvány második lezárásának ideje alatt született meg.

– Úgy éreztem, hogy a kreativitásomat ilyen módon is ki tudom élni – emlékezett vissza Regős Ádám. – Ezért megformáltam a karaktert, és egy egész érdekes történetet sikerült köré megalkotnom. Ami a témáját illeti, nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, a regény hat család űrutazásáról szól, akik együtt hagyják el a Földet. Érdekesség, hogy a naplószerű elbeszélés során főhősünk zenét hallgat. A könyvben elhelyezett QR-kódok segítségével a könyv forgatója beolvashatja ezeket a kódokat, ami egy mindenki számára elérhető zenemegosztó oldalra irányít, így olvasás közben azonnal élvezhető az adott dallam – tette hozzá.

– A négykötetes sorozat első könyvét – ami már korábban felkerült a könyvesboltok polcaira – az ünnepi könyvhéten, szeptember 3-án mutatom be, ahol a dedikálás mellett vásárlásra is lesz lehetősége az érdeklődő közönségnek. A megírásra váró részek még dinamikusabb, még izgalmasabb történetei már fejben összeálltak. A második köteten jelenleg is erőteljesen dolgozom. Annyit elárulhatok, hogy lesz benne idő- és dimenzióugrás is. Star Trek-rajongó lévén mindig is vonzottak ezek a témák – folytatta Regős Ádám.

Új irány, pozitív visszajelzések

– A könyvet leginkább a 14 évesnél idősebb korosztály figyelmébe ajánlanám, de szórakoztató lehet bárki számára. A tesztolvasók, a nagy szakmai tekintéllyel bíró lektor visszajelzései abszolút pozitívak voltak. Aki eddig olvasta, mindenki azt mondta, hogy könnyen emészthető, jó nyelvezetű, dinamikus írás. Nagyon örülök, hogy egy számomra új területen tudtam magam kipróbálni, eddig sikeresen – emelte ki végezetül.

(A borítóképen: Regős Ádám szerint könyve bárki számára szórakoztató lehet)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában