szépségverseny

2021.09.26. 18:00

Szebbnél szebb lányok között győzött

Magyarországot képviselte Vascsák Kitti, a Miss Hungary nyertese az Albániában megrendezett Miss Summer World világversenyen.

Apagyi Beáta

Forrás: Olvasónk küldte

Egy héten át tartott a verseny, mondta el Kitti édesanyja, Vascsákné Szkiba Zita.

Újabb meghívás

A világ minden részéről érkeztek a szebbnél szebb lányok, akik a világversenyt megelőzően már saját országukban is sikeresen megméretették magukat.

– A szombati finálén Kitti állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Sőt mi több már a verseny ideje alatt felkérték arra, hogy induljon a Top Model Universe világversenyen hazánk színeiben, illetve a finálé után rögtön meghívták írásos formában egy németországi rangos „fashion” szépségversenyre, amin vendégként és zsűritagként is részt fog venni – hallottuk az édesanyától.

Méltó képviselet

Mint megtudtuk, a fiatal lány nagyon jól érezte magát Albániában, érdekes volt számára megismerni egy új kultúrát.

– Nagyon tetszett a hegyvidéki táj, az emberek is végtelenül kedvesek voltak. Kötött, jól megszervezett programokon vehettünk részt mindennap, csodálatos helyeken jártunk, több gyönyörű szállodában töltődhettünk fel. Az újdonságok varázsa mellett természetesen alaposan elfáradtam, de nagyon örülök az elért eredményemnek, illetve annak, hogy méltó módon képviselhettem Magyarországot egy rangos világversenyen. Hálás vagyok a rengeteg gratulációért, amit az emberektől kapok – mesélt élményeiről Kitti.

Több terület is érdekli

– Egy-egy versenyre való felkészüléshez általában sok időre, energiára és pénzre van szükség. Kitti igyekszik mindig a legjobb formáját hozni fizikailag és lelkileg is, az én feladatom pedig a maximális támogatás. A lányomnak nemcsak a versenyeken kell teljesítenie, hanem jelenleg az egyetemi tanulmányait illetően is, nyelveket tanul, a cukrászat is érdekli, folyamatban van a szakmához szükséges képesítés megszerzése, és a megjelenéseknek is eleget kell tennie. Örülök a sikereinek, és a legtöbb módon segítem a fejlődését – tette hozzá végezetül Vascsákné Szkiba Zita.

(A borítóképen: Vascsák Kitti a dobogó legfelső fokára állhatott)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában