fesztivál

2021.09.06. 14:30

Második alkalommal rendeztek Gesztelyben krumplifesztivált

Pörkölttől a galuskáig sokféle paprikás krumpli.

Fotó: Kozma István

Az idei, szombati főzőverseny témája is természetesen burgonyás étel, a paprikás krumpli volt. A csapatok igyekeztek a hagyományos összetevők mellett gazdagítani is a bográcsban fövő egytálételt. Így nemcsak szalonnás és kolbászos, de galuskás és pörkölttel készült paprikás krumplit is kóstolhattak a zsűri tagjai és a gesztelyiek.

A fesztiválon a helyi termelők is bemutatkozhattak, standjaiknál nemcsak a fesztiválnak nevet adó krumpli, hanem más zöldségek és gyümölcsök is helyet kaptak.

(A borítóképen: Kóstoló: sikerült-e jól megadni az étel ízét)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában