Gazdit keresünk

2021.08.21. 14:00

Szerető gazdiját várja Eszti, Hernád és Lajos

Ezen a héten a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) gazdira váró lakóiból mutatunk be hármat. A menhely Facebook-oldalán minden gazdikereső négylábú megtekinthető.

A leendő örökbefogadóktól egy bemutatkozó levelet kérnek e-mailben vagy oldalukra üzenetben küldve. Időpont-egyeztetést követően a kiválasztott kutya vagy cica meglátogatható a menhelyen. A kutyákat csipelve, oltva, oltási könyvvel, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 15 ezer forint. További tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető az alábbi számon: 30/232-1890.


Eszti egyéves, közepes testalkatú, keverék szuka. Nem volt szerencséje, mert kölyökként egyszer már örökbe fogadták, de felnőve már nem tudták kezelni, így visszakerült a MÁSA-­hoz. Aktív, barátságos, hálás, könnyen kezelhető és tanítható kutyus. Kevésbé rutinos kutyatartók számára is ajánlott.


Hernád négyéves, nagyobb testű, egyedi küllemű, szép kiállású keverék kan. Közel fél éve lakik a MÁSA menhelyén. Könnyen ismerkedő, barátságos, élénk, érdeklődő, jól kezelhető állat. Kiválóan alkalmas családi kedvencnek. Mivel mindenkivel nagyon kedves, így nem kifejezetten házőrző típus.


Lajos négyéves, nagy méretű, belga vagy holland juhászkutyára emlékeztető keverék kan. Atletikus fizikummal, korlátlan mozgásigénnyel rendelkezik. Mindent elkövet, hogy felkeltse az ember figyelmét és elnyerje szeretetét. Aktív, odafigyelő gazdira lenne szüksége, aki ellátná sportos feladatokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában