szezonnyitó rendezvény

2021.06.16. 18:00

Online megyei turisztikai szezonnyitó

Újraindul a turizmus és a vendéglátás címmel online szezonnyitó rendezvényt tartott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara idegenforgalmi osztálya.

A virtuális térben szervezett program szakmai előadói az idei nyári szezon belföldi utazásaival kapcsolatban igyekeztek átfogó képet adni az érdeklődőknek.

A belföldi utazások és foglalások jelenleg tapasztalható tendenciáiról Szarka Dániel, a Szállás.hu értékesítési menedzsere beszélt, míg a biztonságos vendéglátás a járvány utáni szabályait és előírásait Gendur András, a La Perle Noire Étterem tulajdonosa, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Éttermi Szekciójának vezetője foglalta össze. Az idegenforgalmi ágazatban tapasztalható munkaerőhiányról, illetve az alkalmazottakért folyó versenyről Nagy Júlia, az ECO Hotels Hungary Brand humánerőforrás-menedzsere beszélt.

A rendezvény moderátora Bágyi Péter, a Hotel Bodrog igazgatója, a BOKIK Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Osztályának elnöke volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában