gyermeknap

2021.05.31. 16:00

Fagyit osztott a kicsiknek az aranyszívű pék

Ezeregyszáz gombóc fagyi talált gazdára a Hernádnémetiben élő nehéz sorsú gyerekek között.

Forrás: ÉM

„Amikor gyerek voltam, nem tudtam igazán, mi is az a gyereknap. Az a nap, mikor minden a gyerekről szól. Nekem az első gyereknapi élményem általános iskolában volt, mikor bohócot láttam, és egy kedves néni festett egy tigrist az arcomra, azt éreztem akkor, hogy én vagyok a világ legszerencsésebb gyereke” – emlékezett vissza Galamb Alex, aki mélyszegénységből indulva küzdötte fel magát oda, hogy maga is segíteni képes nehéz sorsú gyerekeken

Óriási élmény volt

– Már nem lakom a Gyerekvárosban 2 éve, de mindig eszembe jutnak májusban azok a jó élmények, de jó is volt a gyereknap. De már felnőtt lettem, és eljött az a pont, mikor én rendezek gyereknapot, itt Hernádnémetiben meg is valósult, de nem egy megszokott módon. Hanem a Kisgergely cukrászda segítségével ingyen osztottam kilencfajta fagyit a környéken lakó gyerekeknek és felnőtteknek. Összesen 1100 gombóc fagyit osztottam ki. Lehet a gyerekeknek egy kis dolog volt, de számomra egy óriási élmény marad, hogy evvel is hozzájárulhattam a boldogságukhoz. Köszönjük szépen a Kisgergely cukrászdának!

(A borítóképen: Galamb Alex gyerekeknek szerzett örömöt gyermeknapon)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában