Jubileum

2021.02.19. 16:30

Kövesdi századosok meglepetésajándéka

Három fürdővárosi játékos számára különösen emlékezetes maradt a Fradi elleni bajnoki meccs.

Fotó: Gál Péter

Az élvonalbeli bajnokság 21. fordulója keretében vasárnap délután rendezték a Mezőkövesd Zsóry FC – Ferencvárosi TC mérkőzést.

Szép gesztus volt

Az egyre jobban szereplő hazaiak a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutott FTC volt.

A találkozó ünnepélyes eseménnyel kezdődött: Hagyacki József, az NB I.-es csapatot fenntartó gazdasági társaság ügyvezető igazgatója köszöntötte az alakulat három játékosát. Eperjesi Gábor, Nagy Dániel és Vajda Sándor nevezetes jubileumhoz érkezett, valamennyien századik meccsükre készültek a legjobbak között.

Széles mosoly, nagy ajándékcsomagok és 100-as felirattal ellátott mezek – címszavakban így jellemezhetjük a ceremóniát.

– Társaim nevében elárulom, hogy nagyon örültünk a klub gesztusának – mondta az érintettek nevében Eperjesi Gábor, majd személyes érzéseiről beszélt.

– Jómagam csak a kezdés előtt tudtam meg, hogy mi vár rám, ugyanis sokáig titokban tartották. A magyar labdarúgók közül kevesen lesznek századosok, és erre igencsak büszke vagyok. Az volt a célom, hogy érjem el ezt a számot, majd valamikor jöhet a két- és a háromszáz is. Mint a stadionban kiderült: a felsőket személyre szabottan csináltatták, feliratozták nekem, nekünk. Nagy becsben tartom majd az öltözéket és egyszer, pályafutásom zárórája után egészen biztosan a vitrinem fő helyére „szögelem”.

A csupa szív védő hozzátette, az már csak hab volt a tortán, hogy a bajnokaspiráns ellen vesztett helyzetből álltak fel és harcolták ki a dicső 2–2-es végeredményt.

(A mezőkövesdi századosok (balról): Eperjesi Gábor, Vajda Sándor és Nagy Dániel)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában