Farsangi időszak

2021.02.04. 08:00

Játékot nyerhetnek jelmezükkel a kicsik

Jelmezversenyt hirdet a Miskolci Otthon Segítünk Alapítvány tízéves korig.

Detzky Anna

Fotó: Shutterstock

Online jelmezversenyt hirdettek meg az alapítvány szolgálatában önkéntesen tevékenykedő pótnagymamák, három kategóriában: 0–3, 3–6 és 6–10 éves korú gyerekeknek. Február 25-ig várják a gyermekek digitális fotóit az e-mail-címre névvel és életkorral ellátva, amelyeket a Miskolci Otthon Segítünk Alapítvány Facebook-oldalán tesznek közzé. A legkreatívabb és legötletesebb jelmezeket ajándékokkal díjazzák, a február 28-án 18 órára tervezett eredményhirdetésen.

– Első alkalommal rendezünk ilyen versenyt, és mivel járványhelyzet van, ezért csak a jelmezek fényképeit kérjük be – mondta Oláhné Lajtos Julianna, a Miskolci Otthon Segítünk Alapítvány vezetője. – Az eredményhirdetést pedig egyénenként szeretnénk megtartani, személyesen vagy az ajándékokat kiküldve, de ez még szervezés alatt áll. A legjobb jelmezek viselői játékokat nyerhetnek egy szponzorunk felajánlása által, aki játékbolt-tulajdonos. Leginkább az ötletességet és azt fogjuk díjazni, látszik-e a jelmezen, hogy jól érzi benne magát a gyermek. Mivel most nem tudunk családokhoz menni a járványhelyzet miatt, így próbálunk egy kis kedvezményt nyújtani. A pótnagymamákkal jelenleg telefonon és videókonferenciák útján tartom a kapcsolatot. Szeretnénk, hogyha a jelmezversenyen keresztül több családnak is a látókörébe kerülnénk.

(A borítókép: A lényeg, hogy jól érezzék magukat benne)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában