Gazdit keresünk

2021.02.18. 14:30

Flóri, Liza és Virág keresi gazdiját

A Észak-Magyarország oldalán a Csalódott Állatok Csodás Otthona Alapítvány lakóiból mutatunk be hármat.

Az Otthonban élő mentett kutyusokat az év minden napján látogathatók, előzetes egyeztetés alapján. Örökbefogadási szerződéssel fogadhatóak örökbe, kizárólag az alapítvány által leellenőrzött helyre. Feltétel, hogy rendezett, biztonságos, családias körülményeket biztosítson a leendő gazdi. Érdeklődni a 06-20-662-7707-es telefonszámon lehet.


Flóri kétéves, közepes méretű, keverék, kan. Nagyon kedves, jóindulatú. Rendkívül jól viselkedik társaival. Szeret játszani, rohangálni. Igazi családi kutyus. Igényli a törődést, simogatást. Már több mint egy éve várja a gazdiját. Oltva, chippelve, ivartalanítva, féregtelenítve várja a leendő gazdik jelentkezését.


Liza ötéves, nagy testű, németjuhász jellegű szuka. Másfél éve él a kutyaotthonban. Jobb mellső lábát balesetben veszítette el. Ezen hiányossága abszolút nem befolyásolja az életét. Imád futkározni, labdázni. Szereti és igényli az ember közelségét, törődését. Más kutyákkal szintén jól kijön.


Virág ötéves, kistestű, keverék szuka. Közel egy éve él a kutyaotthonban. Mérete miatt akár lakásban is tartható családi kedvencként. Közvetlen, vidám természetének köszönhetően jól kijön mindenféle kutyussal. Leendő gazdijának nem lesz gondja az oltással, chippel, ivartalanítással és féregtelenítéssel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában