Élő adás

2020.04.05. 13:30

Házhoz jön a látógatóközpont!

Április 6-tól heti három alkalommal élő műsorban mutatják be a Harkály Ház Facebook oldalán az új bemutatóhelyük munkatársai a Mátra természeti értékeit.

Horváth Imre

Forrás: Facebook/Harkalyhazlatogatokozpont

Témát ajánlhatunk

Élő adásokkal jelentkeznek jövő héttől a Mátrából, hogy eljuttassák a nézőkhöz a természetet a lakhelyelhagyási korlátozás ideje alatt is. Hétfőn, szerdán és pénteken 14 órától várnak mindenkit szeretettel a Harkály Ház Facebook oldalán, tájékoztatott a Bükki Nemztei Park Igazgatóság.

Első témáik között szerepel majd, hogy mi is az a Natura 2000, bagoly fajokkal ismerkedhetnek az érdeklődők, illetve bepillantást nyerhetnek a kétéltűek tavaszi életébe is, de az is kiderül, mire kell figyelni, ha valaki kutyával együtt járja a természetet. De szívesen várnak ötleteket is a Mátrával vagy a természet védelmével kapcsolatos témákban, hogy ki mire lenne kíváncsi. Nincs más dolgunk, mint megírni a Harkály Ház Facebook oldalán üzenetben, és ha lehetőség adódik rá, megvalósítják!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában