Segítség

2023.08.09. 17:00

Majka és csapata segít a bajban

Majka most rajongóit kéri, hogy csatlakozzanak hozzá és segítsenek a balesetet szenvedett Mehringer Marcinak és csapatának, ezt közösségi oldalára feltöltött új videójában kéri az ózdi rapper.

Boon.hu

Forrás: Majka/Facebook

Majka elérzékenyülve beszélt a facebook oldalára feltöltött videójában és a hétfő esti Tények Plusz műsorban egy szörnyű balesetről, amely nemrég történt Mehringer Marcival és csapatával. Az ózdi rapper elmondása szerint még mindig az események hatása alatt áll. Csütörtökön a fiatalok Majkáék előzenekaraként léptek fel, Kazincbarcikán. Mivel a két énekes a helyszínen nem találkozott, az ózdi raper utólag nézte meg a fiatal együttes videóit a világhálón. Ennek alapján nagyon tehetségesnek találta őket, üde színfoltoknak nevezte a fiúkat a hazai zenei palettán. Ezt meg is írta Marcinak és órákkal később értesült róla, hogy autóbalesetet szenvedtek, Paks környékén, durrdefektet kaptak, - mondja elérzékenyülve. 

A balesetben az ózdi énekes elmondása szerint a csapat mind a nyolc tagja megsérült, aki a buszban utazott és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Minden hangszer kirepült a kocsiból és ripityára tört, a gitárból fatörmelék lett- ismerteti a helyzetet Majka. A kárt öt millió forintra becsülik. Mehringer Marci azonnal gyűjtést szervezett, a Fábián Juli alapítványán keresztül – mondta Majka. Marci az ötmillió forint feletti összeget felajánlja majd annak a mentősnek, aki megmentette a dobosuk életét, hiszen ő volt a legveszélyesebb állapotban. Majka és produkciója felajánlotta, hogy pótolják a technikai eszközöket és a hangszereket a fiataloknak és segítségre ösztönöz mindenkit ebben a helyzetben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!