Újabb videók

2022.10.26. 16:00

Nézzenek oda! Még több miskolci díva! (videókkal)

A magyar operett napján, október 24-én ritkán látott felvételt tett közzé a Miskolci Színészmúzeum – Thália-ház, amelyeket most újabb megosztások követtek az intézmény közösségi oldalán.

ÉM

Eperjesi Erika a videófelvételen

Fotó: ÉM

A korabeli felvételekből válogató, a legnagyobb videómegosztó portálon korábban közzétett videóról itt írtunk.

A miskolci zenés színjátszás primadonnái, szubrettjei sorozatban két újabb videót is közreadott a Színészmúzeum közösségi oldalán.

A második részben Lili bárónő Molnár Anna és Leblanc Győző; Lili bárónő Csonka Zsuzsa; Szabadság, szerelem Csorba Ilona; Csárdáskirálynő Máthé Éva, Csapó János, Varga Gyula; Marica grófnő Kátai Zsuzsa; Bál a Savoyban Pirisi Edit és Egri László; Bál a Savoyban Horváth Zsuzsa és Dézsy Szabó Gábor; Luxemburg grófja Körei Katalin és Leblanc Győző; Csárdáskirálynő Dankó Klári és Ábrahám István, Varga Gyula, Dézsy Szabó Gábor látható.

A miskolci dívákat bemutató videó harmadik részében a Csárdáskirálynőtől a Muzsika hangjáig több zenés darabból, operettből is láthatunk részleteket. Csárdáskirálynő Dankó Klári; Leányvásár Várkonyi Szilvia és Dézsy Szabó Gábor; My fair Lady Nagy Ibolya és Matus György, Dézsy Szabó Gábor; Denevér Vermes Tímea; Cigányszerelem Seres Ildikó; Paganini Eperjesi Erika; Marica grófnő Kertész Marcella és Homonnai István; A régi nyár Jancsó Dóra, Pintér Burus Sándor; A muzsika Hangja Varga Andrea, Barta Mária Viola, Kriston Milán, Lajhó Lilla, Lajhó Ruben, Mikita Dorka Júlia, Zsombori Zsanett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!