#viseljnárciszt

2021.04.15. 18:45

Majka is nárciszt visel

Az ózdi rapper is csatlakozott a Magyar Hospice Alapítvány Viselj nárciszt! elnevezésű akciójához.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Forrás: Magyar Hospice Alapítvány

„Mutasd meg, hogy Neked is fontos a szeretetteljes gondoskodás, segítsd munkánkat egy nárcisz kitűző megvásárlásával. Viseld büszkén, ajándékozd meg szeretteidet is, és osszatok meg egy képet róla a #viseljnárciszt hashtaggel, hogy mások is lássák: az élet méltóságát támogatjátok.”

– szól az alapítvány kampánya, melynek Majka is az egyik arca lett.

Évek óta segít

A rapper hosszú évek óta igyekszik felhívni a figyelmet, hogy a hospice-osok emberfeletti és csodálatos munkájára milyen nagy szüksége van a daganatos betegeknek. Az utolsó életszakasz megkönnyítése mindkét félnek nehéz feladat. Nem véletlen a kötődés, hiszen sajnos Majka édesanyja is daganatos betegségben hunyt el.

Nem is akárhogyan igyekszik segíteni: 2019 januárjában A Majka és a Ők – exkluzív show a 100 Tagú Cigányzenekarral közös koncertjének bevételét ajánlotta fel az alapítványnak, mellyel egy betegszobájuk másfél éves fenntartását tette lehetővé. De részt vett már jótékonysági futóversenyen is, vagy épp árverésre bocsátotta a ByeAlex húga, Amiizmus által készített egyedi bőrdzsekijét is, melynek bevételét ugyancsak a Hospice Háznak ajánlotta fel.

A nárcisz-kitűző megvásárlásával húsz értékes ápolási percet ajándékozhatunk egy gyógyíthatatlan betegnek, ezt a gondoskodást és a támogatást fejezi ki a kitűző, melyet a támogatásért cserébe küld az alapítvány. További információk: https://hospicehaz.hu/viselj-narciszt/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!