Klip bemutató

2019.12.26. 12:30

Forgatás a miskolci adventi villamoson

Kedden éjfélkor tervezik bemutatni a Holdviola új klipjét.

A Holdviola zenekar

Forrás: Magánarchívum

Igazi mesés hangulatot varázsolt a Holdviola a – már Európában is híressé vált – miskolci adventi villamosra vasárnap éjszaka – tudatta az erről szóló közlemény, amelyet a miskolci városháza juttatott el a sajtóhoz.

Csillanó

Az electro-folk hazai stílusteremtője, a Fonogram és Prima díjas zenekar ugyanis itt forgatta első, karácsonyi ihletésű videóját Csillanó címmel.

A zenekar tagjai izgatottan várták a forgatás kezdetét, hiszen a gyönyörűen feldíszített villamoson tehetséges miskolci gyerekek szegődtek partnerül. Mint a forgatás előtt fogalmaztak: bíznak benne, hogy maradandó élményt szereznek ezzel majd a Fazekas és Premier Művészeti Iskola növendékeinek. A gyerekek mellett barátok és családtagok is szerepelnek a filmben.

Minden szereplő ajándékkal készült, amely nemcsak mint kellék szerepel a klipben, hanem szenteste egy-egy árva gyerek kezébe kerül majd a Miskolci Gyermekvárosban.

Hogy miként sikerült a mű, hamarosan megtudhatjuk: a klip hivatalos bemutatója december 24-én 24 órakor lesz.

A zenekar a közleményben mondott köszönetet minden szereplőnek, közreműködőnek, Miskolc önkormányzatának és az MVK Zrt. munkatársainak – és békés, boldog karácsonyt kívánt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!