jótékony rockerek

2019.10.28. 14:30

Plüssmacikat gyűjt az Auróra zenekar

A zenekar az ETO FC Győr kérésére csatlakozott a kezdeményezéshez.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Auróra zenekar

Forrás: Facebook

A Maci Kórház-Menjünk együtt haza! – kezdeményezés szervezői a a győri gyermekosztálynak gyűjtik a plüssmacikat, hogy minden kisgyerek egy ölelnivaló kedvenccel térhessen haza a kórházból.

Ehhez csatlakozott a győri Auróra zenekar is, akik október 31-én Miskolcon lépnek fel a Helynekemben, az Alvin és a Mókusok társaságában. A miskolci koncertre is várják a maci felajánlásokat a közönségtől, így aki teheti, egy plüssel induljon a buliba!

„Kedves Barátaink! Örömmel tettünk eleget az ETO FC Győr kérésének és csatlakoztunk az öt nagyszerű győri fiatalember (Molnár Gábor, Palasics Attila, Czeglédi Gábor, Szolnoki Norbert, Ladocsi Norbert) kezdeményezéséhez. Arra kérünk Benneteket, hogy az alábbi koncertjeinkre lehetőségeitekhez mérten hozzatok egy-egy PLÜSSMACIT! Az akció a gyermekek kórházban töltött idejét és vidám hazatérését varázsolja szebbé.” – írja Facebbok oldalán a banda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!