Helyi közélet

2013.01.31. 13:14

Gyorsan intézkedtek a megyei kórháznál

Miskolc - Szerdán foglalkoztunk a B.-A.-Z. Megyei Kórház területén kedden történt közlekedési balesettel.

Miskolc - Szerdán foglalkoztunk a B.-A.-Z. Megyei Kórház területén kedden történt közlekedési balesettel. Forszíroztuk: az ott zajló építkezés miatt megváltozott közlekedési rendben egyértelműbb helyzetet teremtene, ha az ideggyógyászati tömb előtti útról a Blaskovics utcai bejárat felőli útra kihajtókat a jobbkéz-szabály helyett elsőbbségadásra kötelezné egy tábla. Az építő cég csütörtök reggelre felrakta a táblát, továbbá a kereszteződésben a mindkét oldali beláthatóságot akadályozó OSB-lapokat átlátható drótfonatra cserélte.

ÉM-SzK


Borsod-Abaúj-Zemplén - A megyei kórházbeli építkezés miatt megváltozott a forgalmi rend az intézmény területén. Így az ideggyógyászati tömb előtti egyirányú útszakasz is kétirányúvá vált. Az építkezés most az ideggyógyászati tömb felújításához érkezett, az építők körbekerítik a területet. Úgy értesültünk: épp itt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt kedden.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában