Bulvár-celeb

2023.09.12. 10:07

Örökbe fogadna a válófélben lévő népszerű magyar énekesnő

Az énekesnő koncertről koncertre szalad, egyszerűen kifogyhatatlan az energiából.

MW

Forrás: TV2

Az épp válófélben lévő Kollányi Zsuzsi ismert és népszerű alakja a magyar popszakmának, koncertjein csak saját dalokat énekel, úgy, hogy közben három fiúgyermek és egy kutya is várja őt otthon. De hogyan bírja ezt a sűrű életet? Egy vidéki fellépésén sikerült a Borsnak megszólaltatnia a mindig rohanó énekesnőt. 

 

Ez a nyár ilyen, de ez így szuper! Én imádom ezt a pörgést, ezt nem lehet másképpen csinálni, csak ha így szeretsz élni. Voltaképp, ha belegondolsz, egyáltalán nem kevésbé családbarát »munka« az enyém, hiszen, sokkal többet tudok a hétköznapokban a fiúkkal lenni, míg mások full time munka mellett éppen csak odaérnek értük az oviba

– kezdte sietve, ugyanis néhány percen belül a színpadon volt jelenése.

Úgy tűnik, Zsuzsi fáradhatatlan, hiszen a bevállalós anyuka három fiúgyermeket nevel. Igaz, segítsége is van, sokszor az édesapjuk vigyáz a gyerekekre.

Fotó: Nemzeti Sport / Tumbász Hédi

„A helyzet az, hogy én annyira imádom a gyerekeket, hogy simán szülnék is még! Tőlük csak kapni lehet. Annyi szépséget, csodát hordoznak. Persze nem mondom, hogy nincs velük munka, és néha tényleg stresszes is gyermeket nevelni, főleg többet, főleg fiúkat...” – nevetett Zsuzsi.

„A minap is azon gondolkodtam, hogy kicsi gyerekekkel kapcsolatos szakmát is kellene még tanulnom, mert imádom ezt a korosztályt. Akár egy bölcsődében vagy pedagógiai asszisztensként is el tudom képzelni magam, csak gyerekek között lehessek” – mondta a népszerű anyuka.

Kollányi Zsuzsinál nincs megállás, ha a családjáról van szó. A szülés mellett akár alternatív megoldást is fontolóra venne.

Én tényleg elvetemült vagyok, és ha úgy van, örökbe is fogadnék gyerekeket!

– vágta rá Zsuzsi csípőből, és azt is hozzátette, hogy 2018-ban született ikerfiai, Bence és Bálint mellé nem bánja, hogy Bogdán is kisfiú lett.

Kollányi Zsuzsi sosem rejtette véka alá, hogy fiai az elsők. De mit tenne, ha választania kellene, hogy kislányt vagy kisfiút neveljen? A Bors cikkéből ez is kiderül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában