Mezőkövesd

2019.09.27. 16:00

Az eddigi legjobb helyezés

Júliusban elromlott az idő, a vendégek azonban elégedettek voltak a mezőkövesdi fürdővel.

Tóth Balázs

A fedett élményfürdő

A Zsóry Gyógy- és Strandfürdő a tavalyi eredményéhez képest egy helyet előre lépve idén a nyolcadik helyen zárt Az Év Fürdője közönségszavazáson. A megyében az első helyen végzett a voksoláson.

Jó visszacsatolás

– Nagyon elégedettek vagyunk a szavazás eredményével. A vetélkedő első meghirdetése óta, öt éve egyre jobb helyezést értünk el, az első két esztendőben még nem kerültünk a legjobb tíz közé, de tavaly már a kilencedik, idén a nyolcadik helyet szereztük meg. Ez arról árulkodik, hogy látogatóink miként ítélik meg fürdőnket, jó visszacsatolás számunkra. Köszönöm dolgozóinknak, hogy áldozatos munkájukkal lehetővé tették ennek az eredménynek az elérését – fogalmazott Vámos Zoltán, a fürdő vezetője.

Mint mondta, az elmúlt esztendőkben több mint hárommilliárd forintnyi fejlesztés valósult meg a fürdőben. Sok összetevője van azonban az egyre jobb szereplésnek. A szezon ugyanis felemásan alakult, tavaly a nyugati országrész fürdőit, idén a keletieket sújtotta rossz időjárás, s nyomta rá bélyegét a forgalomra. Júniusig felülmúlták vendégszámban a tavalyi esztendőt, júliusban azonban elromlott az időjárás, a fürdőzők kevesebben érkeztek, mint az előző évben. Az augusztus vége ismét jól sikerült, ami csökkentette az elmaradást, év végéig igyekeznek tovább javítani. Vámos Zoltán megjegyezte, szavazni júliustól lehetett a fürdőkre, így külön öröm, hogy a kisebb látogatószám ellenére jobban szerepeltek a voksoláson.

Júliusban felértékelődött a fedett élményfürdő szerepe, az ideérkező nyaraló családok ezt választották. Egyébként is jellemző volt, hogy többen váltottak kombinált jegyet, legyen szó csúszdaparkról, wellnessről vagy fedett élményfürdőről.

Idén nyáron is több rendezvénynek adtak helyet, hagyományosan a majálissal kezdődött a szezon, az idén kétnapos Zsóry Fesztiválon sokan voltak az első napi vihar ellenére, de a koncert jól sikerült, és a nyárzáró rendezvény is bejött. A két éjszakai fürdőzésre is volt igény, azonban ez koncentráltan jelentkezik, nem minden héten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában