haon-sportoldal

2011.08.30. 11:32

MVFC-siker az első fordulóban

A Mezei-Vill fordulatos mérkőzésen diadalmaskodott a Gödöllői Bikákkal szemben.

A Mezei-Vill fordulatos mérkőzésen diadalmaskodott a Gödöllői Bikákkal szemben.

Győzelemmel kezdte a 2011/2012-es bajnokságot a Mezei-Vill FC együttese: Turzó József vezetőedző tanítványai hétfő este Gödöllőn léptek pályára, és 4–3-ra nyertek a hazaiak ellen.

Nem volt sima győzelem ez, hiszen a vendégek hátrányból kapaszkodtak fel, és fordították meg az állást. Habár Trencsényiék előtt több lehetőség adódott az első játékrészben, mégsem sikerült ezeket gólra váltani. Ugyanakkor az – előzetes várakozásoknak megfelelően – kontrákra játszó házigazdák a tizenötödik percben megszerezték a vezetést. Több találat nem is született a pihenőt jelző sípszóig, Nagy István kisbüntetőből csak a kapufát találta el.

A második félidőben nem változott a mérkőzés képe: az MVFC dominált, míg a Gödöllő továbbra is ellentámadásokból próbálta növelni előnyét. Ez sikerült is, a huszonharmadik percben már 2–0 volt az állás. A Mezei-Vill négy perc múlva megszerezte első találatát Michelnek köszönhetően, majd a játékrész derekán ugyancsak a brazil játékos egyenlített. A hajrában a hazaiak kisbüntetőből ismét vezetéshez jutottak, ám az MVFC vészkapus játékkal villámgyorsan egalizált, ezúttal Nagy István bizonyult eredményesnek.

A Gödöllői Bikák együttese nem használta ki a következő kisbüntető nyújtotta újabb esélyt, míg Michel megszerezte csapata negyedik, saját maga harmadik gólját. A végén a vendéglátók is lehozták kapusukat, ám nem sikerült egyenlíteniük.

A második fordulóban Berettyóújfaluban lépnek pályára Lovasék: szeptember 12-én a Colorspectrum Aramis lesz az ellenfél.

A tények

Gödöllői Bikák–MVFC Berettyóújfalu 3–4 (1–0)

Gödöllő, Szent István Egyetem Sportcsarnok, vezette: Kovács G., Szőts G., Kovács P.

Gödöllő: Ács – Szente, Baranyai, Vidák, Ughy. Cserék: Schrancz, Simonyi, Berkes, Jenei, Bogdán, Hegedűs. Edző: Baranyai Pál.

MVFC: Pallai – Michelzinho, Trencsényi, Lovas, Nagy I. Cserék: Gál, Póta, Nagy R., Gyöngyösi, Szabó P., Kolompár, Tihanyi. Edző: Turzó József.

Gólszerzők: Jenei (15. perc), Vidák (23. p.), Michelzinho (27. p.), Michelzinho (31. p.), Schrancz (36. p.), Nagy I. (37. p.), Michelzinho (39. p.).

Sárga lap: Vidák (13. p.), Schrancz (16. p.), Tihanyi (17. p.), Ughy (20. p), Trencsényi (23. p.), Nagy R. (28. p.), Michelzinho (35. p.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!