haon-sportoldal

2011.06.27. 12:04

Válogatott próbajátékosok a Lokinál

<p>Jelenleg három légiós próbálkozik a Lokinál, de még jöhetnek többen is.</p>

A holland-bosnyák Adnan Alisic mellé újabb két próbajátékos érkezett a DVSC-TEVA csapatához a hét végén: az észt Vjacseszlav Zahovajko illetve a tunéziai Kamel Zaiem a Gaz Metan elleni edzőmeccsen már pályára is léptek.

Hatékony támadó a Lokiban

Zahovajko 29 éves, 186 centiméter magas csatár, aki az észt válogatottban 39-szer kapott lehetőséget, amit nyolc góllal hálált meg. Korábban hazájában hét évig futballozott a Flora Tallinn együttesében, 2006-ban az IFFHS gáláján a leghatékonyabb támadó díjat vehette át annak köszönhetően, hogy 21 meccsen 25 gólt szerzett. Pályafutása során az észt bajnokságban összesen 152 gólt lőtt. Az elmúlt másfél évben a portugál élvonalban szereplő UD Leiria csapatában futballozott, 13 mérkőzésen játszott, gólt nem szerzett – adta hírül a dvsc.hu.

A 28 esztendős Kamel Zaiem támadó középpályásként vehető számításba, a tunéziai nemzeti csapatban 14-szer szerepelt. Idáig főleg hazájában futballozott, de 2008-ban a Partizan Belgrádban is kipróbálta magát, ahol hat meccsen lépett pályára.

Napok kérdése, hogy maradnak-e a Lokinál

– Korábban is hangsúlyoztuk, hogy minőségi játékosok leigazolásában gondolkozunk, így jött hozzánk ez a két válogatott labdarúgó. Szombat hajnalban érkeztek meg Debrecenbe, s rövid pihenő után már pályára is léptek az edzőmeccsen, ezért nem biztos, hogy a valós képet kaptuk a tudásukról. A napokban még együtt készülnek a csapattal, s rövid időn belül eldől, hogy igazoljuk-e őket – nyilatkozta a Naplónak Szilágyi Sándor, a DVSC-TEVA cégvezetője, aki azt is elmondta, a héten még várható újabb labdarúgók érkezése tesztelésre.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!