haon-sportoldal

2011.06.14. 18:28

Megvalósították céljaikat a józsaiak

<p>Megszerezte a megye II. Északi csoportjának bajnoki címét a fiatal Józsa SE.</p>

Behozhatatlan előnyre tett szert az üldöző Monostorpályival szemben a Józsa SE, miután múlt hét végén 4–1-re legyőzte a Sárándot – tehát már egy fordulóval a bajnokság vége előtt megvan az Északi csoport aranyérmes csapata.

– Egy elég gyengének számító gárdával küzdöttünk meg vasárnap. Próbáltuk játszani a saját játékunkat, sok passzal, aminek meg is lett az eredménye, lőttünk négy gólt, ennek ellenére a helyzetkihasználásunkkal még mindig nem vagyok megelégedve – foglalta össze röviden a Sáránd elleni találkozójukat Szabó László, az újdonsült bajnokcsapat, a Józsa SE edzője, aki nagyon örül, hogy elérték céljukat. – Annak tudatában készültünk, küzdöttünk végig, hogy megszerezzük az elsőséget, és ezzel a feljutást. Azt gondolom, a csapat, és a vezetőség is bebizonyította, hogy ha odatesszük magunkat, megvalósíthatjuk elgondolásainkat, ezt bizonyítja az is, hogy egész tavasszal – kivéve talán a Fülöp és a Vámospércs elleni meccsen – bajnokhoz méltóan szerepeltünk. A fiúk várják, hogy megye I-es szinten is megmérettessenek, remélem, eggyel magasabb osztályban sem vallunk majd szégyent. A megyei I-es indulásunkhoz bár még fejlesztenünk kell a létesítményünket, különösen az öltözőket, de szerencsére úgy néz ki, ez nem okoz majd porblémát, igaz, támogatók segítségével könnyebb lenne... – tudtuk meg Szabó Lászlótól, aki csapatával a bajnokság lezárulta után még egy oda-visszavágós rendszerben megküzd a Déli bajnokkal, a Biharkeresztessel az osztály első helyéért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!