Magyarország

2013.03.09. 18:17

Tüntetés - A Margit hídon autóval csak Budáról Pestre lehet közlekedni

Budapest, 2013. március 9., szombat (MTI) - A Margit hídon autóval csak Budáról Pestre lehet közlekedni, az északi oldalt ugyanis a Képviselői Irodaháztól az Alkotmánybírósághoz tartó tüntetők számára rendőrsorfallal leválasztották - jelentették a helyszínről az MTI tudósítói szombat délután.

Budapest, 2013. március 9., szombat (MTI) - A Margit hídon autóval csak Budáról Pestre lehet közlekedni, az északi oldalt ugyanis a Képviselői Irodaháztól az Alkotmánybírósághoz tartó tüntetők számára rendőrsorfallal leválasztották - jelentették a helyszínről az MTI tudósítói szombat délután.A villamos ugyanakkor mindkét irányba zavartalanul közlekedik.

A tömeg folyamatosan halad a hídon, közben a többi között azt skandálják: "Nem hagyjuk!" illetve a negyedik alkotmánymódosítással kapcsolatban a felszólítást Áder János köztársasági elnöknek címezve azt, hogy "Ne írd alá, Jani!"

A tüntetők előzőleg Az alkotmány nem játék! elnevezésű, civilek által szervezett demonstráción vettek részt az Alkotmány utcában, majd a Képviselői Irodaházhoz vonultak. Innen indultak el az Alkotmánybíróság épülete felé.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!