Hajdúhadház hírei

2011.04.13. 21:07

Rubi Gergely: dehogy megyünk, maradunk Hajdúhadházon

<p>"Dehogy vonulunk el, most mentek ki az embereink járőrözni" - így reagált Független Hírügynökség megkeresésére Rubi Gergely jobbikos országgyűlési képviselő a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleményére.</p>

Ebben az áll, hogy a rendőrség "a magyar-román határszakaszon elrendelt fokozott ellenőrzés végrehajtásában együttműködésükre, tevékenységükre nem tart igényt". A Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület 200 embere hétfő este óta teljesít fokozott járőrszolgálatot Hajdúhadházon, de feketeruhások járőröznek Bocskaikertben és Tégláson is.

Rubi Gergely közölte: írásban semmilyen hivatalos értesítést nem kaptak a rendőrségtől, viszont minden igazoltatáskor felolvassák nekik a közleményt. "Meghallgatjuk, megköszönjük, és megyünk tovább, tudomást sem veszünk róla" - fogalmazott a hajdúhadházi jobbikos honatya, annyival pontosítva a maga által elmondottakat, hogy őt, mint országgyűlési képviselőt nem igazoltatják, hiszen a városban ismerik. Hozzátette: a rendőrtől, aki neki felolvasta, írásban kérte a közleményt, de nem kapta meg, Márpedig "a szó elszáll, az írás megmarad" - mondta.

Arra, hogy Tasó László fideszes országgyűlési képviselő szerdán rendkívüli sajtótájékoztatónk kérte a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesületet, hogy menjen el Hajdúhadházról, Rubi Gergely úgy reagált: "én sem hívtam őt ide. A helyiek csak képeslapról ismerik, amit minden karácsonykor és húsvétkor kapnak."
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!