Hajdú-Bihar

2013.03.15. 18:59

Havazás - Hajdú-Biharban éjfélre állhat helyre az áram- és a vízszolgáltatás

Debrecen, 2013. március 15., péntek (MTI) - Ha nem lép fel újabb üzemzavar, akkor péntek éjfélre helyreállhat az áram- és ezzel együtt a vízszolgáltatás Hajdú-Bihar megyében - mondta az áramszolgáltató tájékoztatása alapján a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság vezetője az MTI-nek.

Debrecen, 2013. március 15., péntek (MTI) - Ha nem lép fel újabb üzemzavar, akkor péntek éjfélre helyreállhat az áram- és ezzel együtt a vízszolgáltatás Hajdú-Bihar megyében - mondta az áramszolgáltató tájékoztatása alapján a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság vezetője az MTI-nek.Kovács Ferenc közölte: jelenleg már tíz település van, ahol az áramszolgáltatás mellett az ivóvízellátás is akadozik. Ha a helyi védelmi bizottságok kérik, akkor a katasztrófavédelem munkatársai felkészültek arra, hogy lajtos kocsikkal biztosítsanak ivóvizet a lakosságnak.

A tűzoltó dandártábornok közlése szerint azonban erre valószínűleg nem lesz szükség, ugyanis folyamatosan dolgoznak az E.ON szakemberei a hibák elhárításán és egyre több helyen áll helyre a szolgáltatás.

Hajdú-Bihar megyében jelenleg Kabán, Bárándon, Létavértesen, Szerepen, Tetétlenen, Nagyháton, Újszentmargitán, Hajdúszováton és Konyáron nincs áram, további 16 településen pedig részleges az áramkimaradás. Kora délután még 31 települést érintettek a szolgáltatásban fellépő zavarok.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!