Hajdú-Bihar

2013.02.11. 12:27

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 10-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 10-én is több esetben történt rendőri intézkedés. Az elmúlt 24 órában 2 személyt fogtak el és 18 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 1 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 7 esetben történt. Megyénk közútjain 2 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset volt.

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt..

A Debreceni Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat egy 34 éves debreceni nő, egy 29 éves téglási és egy 25 éves debreceni férfi ellen, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok alapján 2013. február 10-én délelőtt, Debrecenben a Görgey utcán a 34 éves nő valamint új barátja és 25 éves társuk szóváltásba keveredett az asszony volt párjával. A vita során a 29 éves téglási férfi megöléssel fenyegette a volt férjet és annak ismerőseit. A fenyegetés során az autóból egy gázriasztó fegyvert és egy bárdot is elővett, tettlegességre nem került sor.

A bejelentést követően a járőrök elfogták a három személyt és előállították a Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. A 29 éves téglási férfit és 25 éves ismerősét őrizetbe vették. A 34 éves nőt az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

Szabadságukban korlátozva

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság 2013. február 10-én délelőtt egy 41 éves nyírábrányi nőt vett őrizetbe, aki ellen a Debreceni Járásbíróság elfogató parancsot bocsátott ki.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság késő délután egy 27 éves helyi férfit vett szabálysértési őrizetbe, akit egy szórakozóhelyen kabátlopáson értek tetten.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!