Hajdú-Bihar

2013.01.21. 13:25

Gépkocsi feltörők és kerékpár tolvajok rendőrkézen

Debrecen - Gépkocsi feltörőket és kerékpár tolvajokat fogtak a debreceni rendőrök.

Debrecen - Gépkocsi feltörőket és kerékpár tolvajokat fogtak a debreceni rendőrök.A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 20-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Feltörték a gépkocsit

A Debreceni Rendőrkapitányság rendőrei 2013. január 20-án elfogták azt a három férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy 2013. január 19-én a délutáni órákban, Debrecenben egy közterületen parkoló gépkocsi oldalablakát betörték, majd a jármű utasterében lévő táskát ellopták. A bűncselekmény helyszínéről egy személygépkocsival menekültek el.

A két hajdúböszörményi és egy hajdúhadházi (32-43 éves) tettest végül Hajúböszörményben fogták el a rendőrök, majd előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol „dolog elleni erőszakkal, szabálysértési értékre elkövetett lopás” vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették őket.

Tettenért kerékpár tolvajok

A debreceni járőrök 2013. január 21-én hajnalban tetten értek három személyt, akik egy csapókerti társasház mélygarázsából férfi kerékpárt, gyerekkerékpárt és gyermekrollert tulajdonítottak el.

A járőrök mindhárom (19-32 éves) hajdúhadházi férfit előállították a Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták őket. Velük szemben az eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!