Hajdú-Bihar

2012.09.09. 18:14

Önkéntesek találkozója

A Hajdúsági Vakvezető -és Segítőkutya Képzésért Alapítvány immár 2. alkalommal szervezte meg önkéntes találkozóját, hogy az Alapítvány iránt elhivatott lelkes segítőink jobban megismerhessék egymást, tapasztalatokat oszthassanak meg egymással.

A Hajdúsági Vakvezető -és Segítőkutya Képzésért Alapítvány immár 2. alkalommal szervezte meg önkéntes találkozóját, hogy az Alapítvány iránt elhivatott lelkes segítőink jobban megismerhessék egymást, tapasztalatokat oszthassanak meg egymással. Céjluk, hogy az alapítvány munkatársai és segítői ne csak a munka során találkozzanak, hanem legyen lehetőség a kikapcsolódásra, új ismeretségek és barátságok kialakítására, tartalmas beszélgetésekre, hiszen munkatársaikat és önkénteseiket összeköti az alapítvány iránt történő elhivatottság és a segíteni akarás. Az önkéntesek mellett az érdeklődőket a Vekeri tóhoz várták szombaton. 

Barak Beáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!