Hajdú-Bihar

2011.11.03. 08:35

Nézőpont: Ami nem öl meg, az megerősít

<em>Szegény Lokit még az ág is húzza! A nyáron (nincs mit szépíteni) meggyengült DVSC női kézilabdacsapatába igencsak belemart a sors.</em> <strong>Boros Norbert jegyzete</strong>

Szegény Lokit még az ág is húzza! A nyáron (nincs mit szépíteni) meggyengült DVSC női kézilabdacsapatába igencsak belemart a sors. Boros Norbert jegyzete

A debreceni hölgykoszorú sérülés miatt elvesztette egyik kulcsjátékosát, Hornyák Dórát. Pont akkor, amikor a fiatal tehetség kezdte feldolgozni magában azt a tényt, hogy ennek az átalakult Lokinak ő kell, legyen a vezére. A mindössze 19 esztendős játékos túltette magát a kezdeti nehézségeken, ragyogó formába lendült, még a szövetségi kapitány is behívta az Európa-bajnokságra készülő nemzeti csapatba. De aztán jött a térdsérülés, ami megrázta a Lokit, hiszen elvesztette egyik legjobbját.

A sors fura fintora, hogy nagyon fontos találkozók várnak a Köstner-tanítványokra a közeljövőben. A KEK-ben a görög Patras-szal meccselnek a hétvégén, s nincs mese, kötelező a továbbjutás. Majd jön egy várhatóan sokkal nehezebb derbi, a Ferencváros ellen jövő szerdán a fővárosban.

Ami nem öl meg, az megerősít, állította bölcsen Nietzsche, s ebből kell kiindulniuk a debreceni lányoknak. A gondok, bajok nem egyszer olyan plusz motivációt és erőt jelentenek az ember számára, amire nem is gondolt korábban. Ezt kell szem előtt tartania mindenkinek, s küzdenie megkettőzött becsvággyal a végsőkig, mert a győzelem elmaradhat, de az akarat senkiből sem hiányozhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!