Hajdú-Bihar

2011.10.25. 14:40

Péntektől hosszabb nyitvatartás a Debreceni Köztemetőben

Debrecen - Szombaton parkolási díj ellenében be lehet hajtani a köztemetőbe.

Debrecen - Szombaton parkolási díj ellenében be lehet hajtani a köztemetőbe.

Péntektől vasárnapig, illetve a jövő csütörtökön este hétig, míg október 31-től november 2-ig este nyolcig látogatható a köztemető – közölte hétfői tájékoztatóján az üzemeltető AKSD Kft. A közelgő Mindenszentek és halottak napja alkalmából a cég képviselői elmondták: november 1-jén kizárólag a temető működésével összefüggésben használt gépjárműveket engedik be a sírkertbe.

Kisbusz a rászorulóknak

A korábbi éveknek gyakorlatának megfelelően azonban idén is lesz a PIREHAB Nonprofit Kft.-nek kisbusza, amely egy meghatározott útvonalon nyújt segítséget a rászorulóknak a sírok megközelítésében.

Szombaton viszont feloldják behajtási tilalmat, parkolási díj ellenében minden gépjármű forgalmát megengedik.

A gyalogos forgalom az I-es, II-es és III-as kapukon keresztül zajlik majd, de gépkocsival csak az I. számú kapun át hajthatnak be.

A forgalomszervezési intézkedések betartására az AKSD megerősített rendészeti szolgálatot biztosít a rendőrség és a közterület-felügyelet segítségével.

HBN


Debrecen - A korábbi évek gyakorlatának megfelelően az AKSD ebben az évben is megteszi a szükséges intézkedéseket a halottak napja zökkenőmentes lebonyolításához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!