Hajdú-Bihar

2011.10.14. 16:30

A hegy megy Debrecenbe...

Debrecen - Előfizetőink számára kedvezményes különleges borkóstoló!

Debrecen - Előfizetőink számára kedvezményes különleges borkóstoló!

Október 22-én Somló 14 pincéje Debrecenbe látogat! Talán az ország egyik legkarakteresebb boraival büszkélkedő szőlőhegye a Somló most a Bországjárás keretében Debrecenbe látogat, a MODEM-be. A félnapos izgalmas kulináris program dr. Mészáros Gabriella nemzetközi borakadémikus előadásával kezdődik - amit a Somlóról tudni kell - egy órakor, majd este hatig folyamatos borkóstoltatás,sajtkülönlegességek izlelése várja a vendégeket. Majd félszáz bor lesz kóstolható, és mindegyikhez szakértő borászok nyújtják az értékelés izgalmát. Ötkor megtdujuk, kié lesz a látogatók közül a nagy somlói borcsomag? A sajtok a Magyar Sajtmives Céh tagjainak termékei. Jegyvásárlás a helyszínen és a www.borszagjaras.hu oldalon. Előfizetőink számára a Napló ügyfélszolgálatán ezer forinttal olcsóbban!

A résztvevő pincészetek: Bogdán Birtok, Csordás-Fodor Borház, Dénes Hegybirtok, Fazekas András Vino Trans Kft., Fekete Béla, Györgykovács Imre, Kolonics Károly, Kreinbacher Birtok, Laposa Családi Pincészet, Spiegelberg István, Szent Ilona Borház, Takács Lajos Hollóvár Pince, Tornai Pincészet, Várkapitány Pince.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!