Hajdú-Bihar

2011.08.31. 16:32

Elhagyta a berettyóújfalui Pinokkiót

Berettyóújfalu, Debrecen - Eltűnése miatt, közigazgatási eljárás keretében körözi a rendőrség Rézműves Dávid Richárdot.

Berettyóújfalu, Debrecen - Eltűnése miatt, közigazgatási eljárás keretében körözi a rendőrség Rézműves Dávid Richárdot.

A hatóság tájékoztatása szerint a 17 éves intézeti nevelt július 14-én engedély nélkül távozott a berettyóújfalui Pinokkió lakásotthonból, s azóta nem adott magáról életjelet. A fiú körülbelül 170 centiméter magas, sovány testalkatú, fekete hajú, fekete szemű. Eltűnésekor farmernadrágot és inget viselt. Felbukkanására Konyáron, Esztárban, Hencidán, Pocsajon és Váncsodon egyaránt lehet számítani.

Aki a fiú tartózkodási helyéről tud, jelentkezzen Berettyóújfalui Rendőrkapitányság (54) 402-024-es vagy (54) 402-116-os telefonszámán. Az ingyenesen hívható „Telefontanún” (06-80-555-111) szintén jelentkezhetnek.

HBN

Berettyóújfalu - A Berettyóújfalu Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárást folytat fk. Rézműves Dávid Richárd, 17 éves intézeti nevelt eltűnése ügyében, aki 2011. július 14-én Berettyóújfalu, Honvéd u. 9. szám alatti Pinokkió lakásotthonból engedély nélkül távozott, azóta tartózkodási helye ismeretlen és életjelt magáról nem adott.

Debrecen - A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen az alábbi tényállás alapján.

Debrecen - A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség kísérletnek megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat eljárást, az alábbi tényállás alapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!