Hajdú-Bihar

2011.07.06. 16:16

Folytatódik a 2-es villamos pályájának építése

Debrecen - Debrecenben 2011. július 11-től (hétfőtől) a Hunyadi János utca – Péterfia utca csomópontban és a Hunyadi János utcán is elkezdődnek a 2-es villamos pályájának építési feladatai.

Debrecen - Debrecenben 2011. július 11-től (hétfőtől) a Hunyadi János utca – Péterfia utca csomópontban és a Hunyadi János utcán is elkezdődnek a 2-es villamos pályájának építési feladatai.

Az augusztus 16-ig (keddig) tartó közműkiváltási (távhő és víz) munkák miatt az érintett csomópontban és a Hunyadi János utcán a Darabos utcáig sáveltolás és forgalomkorlátozás lesz. A gépjárművezetők így hosszabb menetidőre számítsanak!

A munkálatok ideje alatt a „Hunyadi János utca” elnevezésű autóbusz-megállóhelyet (a Debrecen Plaza előtt) áthelyezik.

Az ideiglenes megállóhely a „Tanítóképző főiskola” elnevezésű megállóhellyel szemben (a korábbi ideiglenes piac előtt) lesz.

Kérjük a járművezetőket, hogy a balesetek és kellemetlenségek megelőzése érdekében a kihelyezett forgalmi jelzőtáblák utasításainak megfelelően, figyelmesen és óvatosan közlekedjenek! A gyorsabb közlekedés érdekében, aki teheti, kerülje el az említett útszakaszt!

Türelmüket, megértésüket köszönjük!

Bővebb információ a www.2-esvillamos.hu és www.dkv.hu internetes honlapokon található.


Debrecen - A 2-es villamos pályaépítési munkálatai miatt 2011. július 11-én üzemkezdettől a munkálatok befejeztéig – várhatóan 2011. november 20-ig – a Hunyadi János utca elnevezésű megállóhely (Debrecen Plaza előtt) áthelyezésre kerül - tájékoztatott a DKV Zrt.

Debrecen - 2011. július 8-án üzemkezdettől 2011. július 10-én üzemzárásig az István úton található Sesztina utca elnevezésű megállóhely útburkolat-javítási munkálatok miatt lezárásra kerül - tájékoztatott a DKV Zrt.

Debrecen – A 12-es, 45-ös és 45H jelzésű autóbuszok a megállóhelyen nem állnak meg és ideiglenes megállóhely kialakítására nincs lehetőség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!