Hajdú-Bihar

2011.06.24. 16:28

Tüzet rakott az épület léceiből Püspökladányban

<p>Püspökladány -&nbsp;Püspökladány külterületén egy szivattyúház fatetejét bontotta meg az a férfit, akit a közelben fogtak el a járőrök. A férfit előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki.</p>

Kihallgatása során elmondta, hogy barátjával horgászni mentek. Az éjszakát sátorban töltötték, és hogy ne fázzanak, tűzet akartak gyújtani. A 30 éves férfi ittas volt, bement a szivattyúház bekerített udvarára, majd az épületről faléceket szedett le, hogy azzal tüzeljen. Barátjának nem mondta el, honnan szerezte a fát. Reggel a szivattyútelep kezelője észlelete a lopást, szólt a mezőőrnek, aki értesítette a rendőröket. A helyszínre érkező rendőrök igazoltatták a sátorozókat, a sátor mellett megtalálták az eltulajdonított lécek egy részét.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 30 éves püspökladányi férfi ellen lopás vétség elkövetése miatt az eljárást tovább folytatja.

- Vezendi Jánosné r. őrnagy, szóvivő -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!