Hajdú-Bihar

2011.06.24. 19:09

Elmosta az eső a megnyitót Polgáron

<p>Polgár -&nbsp;A kellemetlen affér a tevékenység megkezdését nem befolyásolja.</p>

Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter jelenlétében adták volna át ünnepélyesen a Polgári Ipari Parkban pénteken a Jabil Circuit csarnokot, a rendezvényt azonban a rendkívüli időjárási körülmények miatt a szervező Polgár-Invest Kft. kénytelen volt lemondani.

- Éjszaka akkora vihar volt Polgáron és környékén, ami a berendezett helyszínen a rendezvény lebonyolítását lehetetlenné tette - tájékoztatta az okokról a Naplót Varga Anita, a Polgár-Invest sajtóreferense. Hozzátette, hogy a vihar által okozott károk felmérése folyamatban van, ezért erről nem tud beszámolni. Kiderült, hogy az ünnepélyes megnyitó pénteki elmaradása az ott folyó termelést érdemben nem gátolja, a bérlő ugyanis már elkezdte a betelepülést.

A Polgári Ipari Parkot működtető társaság egy 612 millió forintos infrastruktúra-fejlesztő pályázat keretében jelentősen fejlesztette a területet, ahol új munkahelyek is létrejönnek. Az ipari parkban most felépült, 4 ezer 300 négyzetméteres üzemcsarnokot vette bérbe a Jabil Circuit, mely társaság egyelőre 35 fővel kezdi el ott a tevékenységét.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!