Hajdú-Bihar

2007.12.16. 11:04

Dumaszínház, az idén utoljára

<p>Debrecen – Évzáró műsorához érkezik december 20-án, este 19 órától a Lovarda egyik legsikeresebb rendezvénye, a Stand Up Dumaszínház.</p>

Hónapról hónapra, előadásról előadásra folyamatos telt házzal fut a Lovarda programkínálatában Magyarország legnagyobb Dumaszínháza, amely kiváló humoristákkal szórakoztatja a helyi közönséget.

Legutóbb három fiatal, Benk Dénes, Kiss Ádám, illetve Kőhalmi Zoltán lépett a színpadra és nyűgözte le történeteivel, poénjaival a debreceni publikumot.
A jövő hét csütörtöki Dumaszínházon ismét a legifjabb „humorgeneráció” képviselői, Beliczai Balázs, Kovács András Péter és Szabó Kristóf áll majd a pódiumra, hogy egy szál mikrofon segítségével mosolyt és nevetést csaljon az arcunkra.

A 20-ai összejövetellel lezárul a 2007-es programsorozat, így bizonyosan – az eddigi tapasztalatok alapján – megtelik a Lovarda, ami miatt érdemes a

Mezonban, Pont Irodában, a Lovarda sörözőjében vagy a Tourinformban elővételi jegyeket váltani, illetve a 19 órás kezdet előtt minimum 20-30 perccel korábban megérkezni a helyszínre, hogy el lehessen foglalni a legmegfelelőbb székeket (közel a színpadhoz, nem túl távol a büfétől).
A nézők azonban a jövő heti Dumaszínház után sem maradnak sokáig poénok nélkül, ugyanis egy kis pihenés után, februárban visszatérnek a kedvenc nevettetők a Lovarda színpadára.
Sz. L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!