Sport

2015.09.04. 09:32

DVTK Jegesmedvék: Vereség Sanokban

Miskolc, Sanok - A DVTK Jegesmedvék csütörtökön este Sanokban viszonozták a lengyel élcsapat két héttel ezelőtti miskolci fellépését, és ezúttal alul maradtak velük szemben.

Miskolc, Sanok - A DVTK Jegesmedvék csütörtökön este Sanokban viszonozták a lengyel élcsapat két héttel ezelőtti miskolci fellépését, és ezúttal alul maradtak velük szemben.A Jegesmedvék nagy lendülettel kezdték a mérkőzést, és előbb szimpla, majd kettős előnybe kerültek, de ezt nem sikerült kihasználni. Ezután a Macik kerültek hátrányba, de ezt kivédekezték. Gyors, élvezetes játék folyt a jégen, mindkét oldalon akadtak helyzetek, de végül az első harmadban nem esett gól.

A második játékrész nem kezdődött jól a Jegesmedvéknek, hiszen emberhátrányban gólt kaptak. Utána egy kis bunyó színesítette a meccset, amelynek következtében magyar részről három, a lengyel csapatból két játékost állítottak ki. Ebből nem tudtak a lengyelek gólt lőni, majd egymás után kétszer a miskolciak próbálkozhattak, ám ezeket a fórokból sem tudtak betalálni. A Macik gyenge támadójátékára jellemző, hogy a második kettős előnyüket sem váltották gólra. Hozzá kell tenni, hogy a Sanok kapusa egészen kitűnően védett, végig a meccs folyamán.

A harmadik harmadot emberhátrányban kezdték a vendégek, és bár ezt sikerült megúszni, nem sokkal később újabb gólt lőtt a Sanok, megduplázva az előnyüket. Szerencsére ezúttal gyorsan jött a válasz: Láda Balázs szépített. Négy perccel a vége előtt ismét a hazaiak voltak eredményesek, így beállították a végeredményt: 3-1.


Jegyzőkönyv

KH Sanok - DVTK Jegesmedvék

3-1 (0-0, 1-0, 2-1)

Sanoki jégcsarnok 500 néző

Miskolci Jegesmedvék: Kiss – Tóth, Leppanen, Dudas, Láda B., Dansereau, Gőz, Vojtkó, Popovics, Hajós, Ritó, Miskolczi, Booras, Cseter, Galanisz, Somogyi, Pavuk, Győrffy, Laczkó, Adorján(k). Edző: Mayer Péter.

Jegesmedve gólszerző: Láda B.

Mayer Péter: - Ma este sokkal masszívabb volt a Sanok, mint két héttel ezelőtt. Nyomás alá helyeztek bennünket, és ebből adódtak hibák, amit gólra váltottak. Az emberelőnyös játékunk nem volt hatékony, és bár sok helyzetünk volt, a befejezéssel hadilábon álltunk. A lengyelek új kapusa fantasztikusan védett.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!