Asztrológia

2011.10.11. 09:59

Napi horoszkóp - kedd

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

 

Kos 03.21.-04.20.

Ha ma orvosnál járt, ne aggódjon, leletei jók, nincs ok az aggódásra. De azért fogadja meg orvosa jó tanácsait, hogy elkerülje a problémát! Munkahelyén szeretne magabiztosnak mutatkozni, de még nincs elég gyakorlata. Ne szégyellje, inkább pótolja. Ha rossz érzése támad amiatt, hogy egy elintézendő dolgot balkézről vett és most elérkezik a leleplezés órája, inkább menjen a dolgok elébe.


 

Bika 04.21.-05.21.

Ön nagyon szeret a figyelem középpontjában állni, de mivel ez a nap minden percében alig érhető el, legalább a szűkebb környezetében igyekszik tekintélyt szerezni. Ebben segítheti Önt a kifogástalan külső megjelenés, valamint az, ha tiszteletért cserébe tiszteletet ad. Figyeljen oda ma a viselkedésére, próbálja nem megbántani az embereket Ön körül! Törődjön ma kifejezetten sokat családjával!


 

Ikrek 05.21.-06.22.

Nem érzi meg, mit kellene tennie, és ezzel valakit nagyon megsért úgy, hogy nem is tud róla. Talán később, informátorai árulják el, hogy mi történt. Engesztelje ki minél hamarabb, különben még nagyobb lesz a galiba, amire most tényleg semmi szüksége. A tétovázásra ma nem alkalmas az idő, noha környezete ez irányba sodorja. Szedje össze magát, döntsön határozottan, még mielőtt késő lenne!


[poll id="4"]

Rák 06.22.-07.22.

Az igazi Rákok szabad idejükben sem pihennek. No, nem kemény fizikai munkával mulatják a napot, hanem gondosan terveznek, aprólékosan kidolgoznak és szorgosan információt gyűjtenek. A sikeres Rák nem pihen, csak annyit, amennyi a legszükségesebb. Állandóan nyitott szemmel jár, s érzékenyen befogad minden információt. Ha igazán pihenni akar, akkor ezeket rendezi fejében, hogy másnap már kész tervvel állhasson elő.


 

Oroszlán 07.23.-08.23.

Érzi, hogy megint tettvágy sarkallja. Ne vigye túlzásba a kockázatvállalást. Olyan új ötletekkel foglalkozik, amelyekből talán már konkrét tervek is lettek, s most úgy tűnik Önnek, elérkezett a nap, hogy kölcsönpénz segítségével cselekedni kezdjen. Ne tegye! Rövid időn belül váratlan lehetősége nyílik arra, hogy adósságok nélkül érje el a célját. Valaki boldogan együttműködne Önnel, ha hagyná.


 

Szűz 08.24.-09.23.

Az élet napos oldalán állni utolérhetetlen érzés! Ezt csak most tudta meg, pedig már hosszú ideje vágyott oda. Munkahelyi sikerei a magánéletben elért kis diadalokkal párosulnak. Mindezek azt az érzetet keltik Önben, hogy semmi sem állhat ma az útjában. Jó lesz figyelnie azonban arra az apróságra, hogy sikerei sokakban irigységet keltenek, s hogy ellenségeinek száma jelentősen növekszik.


 

Mérleg 09.24.-10.23.

Ma aztán állja a sarat, akármit is sodorjon az útjába az élet. Fél pillanat alatt megoldja azt a feladatot, amit más képtelen. Szerencsére kellő lelkiereje van mindahhoz, amit el kell viselnie. A munkájában és a szerelemben egyaránt olyan kihívásoknak van kitéve, amelyekre csak nemmel felelhet. Meg kell találnia a kellőképpen diplomatikus megoldást! Nem lesz könnyű, de ha megoldja a feladatot, minden álma valóra válhat!


 

Skorpió 10.24.-11.22.

Akár tetszik, akár nem, be kell fejeznie egy határidős munkát. Már a szőr feláll a hátán, ha rágondol, de higgye el, amint túl van rajta, hatalmas teher fog leesni a válláról. Már így is késésben van, de ennyi még bocsánatos bűn. A délután már lehet a családé, a szerelemé. Nem ártana egy aprócska ajándékról is gondoskodnia. Nincs ötlete, hogy mit vegyen? Készítsen valami apróságot!


 

Nyilas 11.23.-12.21

A nap komoly nehézségekkel kezdődik. Több, mint fél órába telik, amíg végre talál parkolóhelyet a munkahelye közelében. Hiába indult el kellő időben, alaposan elkésik, ráadásul saját hibájából. Szabadkozik, dadog, idegesen, feszülten tárgyal. Leverten távozik, nem így képzelte a dolgot. Mérges saját magára. A kocsiját is alig találja meg. Nyugodjon meg, ilyen idegesen nem ülhet a volán mögé.


 

Bak 12.22.-01.20.

Ma akármi is történjen, ne szontyolodjanak el! Látszólag minden okuk megvan az elkeseredésre. Csak két hetet bírjanak ki, aztán minden a helyére áll! Akár fél lábon állva is. Addigra mindenre lesz megoldás. A szerelemben, érzelmi életében ne akarjon mindenáron mindenre magyarázatot kapni. Hogy mikor mi, miért történik, úgysem tudjuk pontosan. Fogadja el a hölgyek gyakori válaszát: csak.


 

Vízöntő 01.21-02.19.

Kár volt előre inni a medve bőrére. Ráadásul nem először fordul elő Önnel, hogy idő előtt eldicsekszik valamivel, mintha már kész tény volna, pedig még közel sincs a megvalósuláshoz. Igaz, hogy sokszor bejött már ez a technika, de azért még sem kellene annyira bíznia benne. Ráadásul vannak, akik kifejezetten örülnek a kudarcának. Hiszen tudja: a legszebb öröm a káröröm, mert nincs benne irigység…


 

Halak 02.20.-03.20.

Sok pénzt takarít meg a cégnek, amiért a kellő módon és időben jutalmazzák meg Önt. Itt az ideje, hogy beváltsa ígéretét, és egy teljes délutánt töltsön gyermekeivel. Most már nem kell semmi miatt sem aggódnia, minden sínen van. Meg fog lepődni, hogy mennyire megváltoztak, hogy megkomolyodtak az utolsó beszélgetés óta. Talán nem ártana sokkal többet foglalkozni velük. Párjáról nem is beszélve.


 

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!