Gazdaság

2017.01.02. 14:14

Évindító gondolatok álláskeresőknek

<strong>Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Lezárult a 2016-os év. Ilyenkor érdemes egy rövid összefoglalót írnunk (akár csak fejben), hogy mi mindent hozott nekünk az elmúlt egy év, valamint hogy mit várunk 2017-től. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány évindító gondolatot.</strong>

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Lezárult a 2016-os év. Ilyenkor érdemes egy rövid összefoglalót írnunk (akár csak fejben), hogy mi mindent hozott nekünk az elmúlt egy év, valamint hogy mit várunk 2017-től. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány évindító gondolatot.

Önismeret

Ahhoz, hogy igazán sikeres legyél tisztában kell lenned a saját képességeiddel. Ebbe beletartozik minden, ami téged jellemed, minden hibád és minden erősséged. Szánj időt arra, hogy átgondold ezeket, mert ha tudod miben nem vagy még elég jó, azon tudsz változtatni, az erősségeidre meg tudsz alapozni az álláskeresés során!

Új év új hangulat!

Nem mondhatjuk, hogy mindegy milyen volt a 2016-os év, mert a múltunk is hatással van ránk. Azonban fontos, hogy hosszú távon elkerüld a negatív spirált, lendülj túl az elmúlt éven és kezd tiszta lappal az újat.

Kattints ide a folytatásért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!