Maradj otthon, házhoz visszük!

2020.12.01. 12:23

Elstartolt a Boon-Ételfutár oldala

A legjobb házhozszállítók kínálatát visszük otthonába.

Forrás: dreamstime.com

November 30-án indította útjára Ételfutár néven új tematikus aloldalát a Borsod Online, megyénk leglátogatottabb hírportálja.

A várhatóan nagy népszerűségnek örvendő – az étel-házhozszállítás témája köré szerveződő – új Boon-aloldalon a megye minden éhes, ám főzni vagy, a négy fal közül kimozdulni nem akaró lakója megtalálhatja az ízlésének, étvágyának és pénztárcájának legmegfelelőbb ebédet, tízórait, reggelit vagy akár vacsorát az ott szereplő éttermek, vendéglátóhelyek, kifőzdék, büfék, menzák streetfoodosok, színes és ízes kínálatában.

Partnereink választékában megtalálható lesz a hagyományos egy- vagy több fogásos menüktől a burgerezők, gyrosok, pizzériák, mexikói, görög vagy akár távolkeleti konyhák ételkülönlegességeinek ízletes kavalkádján át, a talponállók, kifőzdék, lángosozók, halsütödék, szendvicsbárok, hidegkonyhák remekeinek világáig szinte minden.

Aki éhes, figyelje a Boon-Ételfutár folyamatosan bővülő oldalát, böngésszen, rendeljen, és élvezze kedvenc helyeinek ízeit otthonában, munkahelyén, vagy ahol épp megteheti!

Fotó: dreamstim.com

 

Címkék#ételfutár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!