Helyi közélet

2015.07.09. 18:17

Autó alatt végezte a motorkerékpár Miskolcon

Miskolc - Személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami Miskolcon történt a Kálvin utcán csütörtökön délután.

Miskolc - Személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami Miskolcon történt a Kálvin utcán csütörtökön délután.

A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint forgalmi okok miatt álltak az autók a belváros felé vezető sávokban a belvárosi liget melletti szakaszon, amikor egy hátulról érkező Kawasaki motor vezetője sávot váltott, hogy kikerülje az álló autókat a külső sávban. Sajnos későn észlelte a belső sávban álló Ford Rangert és mivel látta, hogy nem tud megállni, "eldobta" a motort, ami végül a Ranger alatt landolt beszorulva. A motoros is csúszott az az aszfalton, úgy tudjuk ő könnyebb sérüléssel "megúszta" a balesetet, de kórházba szállították a mentők.

A baleseti helyszínelés alatt folyamatosan haladtak az autók, nem alakult ki dugó vagy torlódás. Az anyagi kár nem túl nagy, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában