Fotók: Advent a Szent István téren

Akt.:
Advent a Szent István téren
Advent a Szent István téren - © Fotó: Kozma István
Miskolc – A Szabó Lőrinc Általános és Német Két Tanítási Nyelvű Iskola, a Zrínyi Ilona Gimnázium, a Lévay József Református Gimnázium Vegyeskara, az Egressy Béni–Erkel Ferenc Zeneiskola programjával, valamint az Aranykapu Bábszínház – Paprika Jancsi Mikulása bábelő­adásával és a Miskolci Nemzeti Színház adventi műsorával folytatódtak az adventi programok Miskolcon, a Szent István téren.

ÉM


Varázslatos videón a miskolci adventi fények

Miskolc – A hétvégén felkapcsolták az ünnepi díszkivilágítást Miskolc belvárosában, és elkezdődött a karácsonyi vásár is. A látvány varázslatos, a hangulat meghitt, már csak egy kis hó hiányzik a tökéletes adventi atmoszférához. Mindenképp megéri egy kört tenni a főutcán!

A Télapónak a gyerekek megírták a kívánságlevelet

Miskolc – Advent első hétvégéjére elkészültek az adventi koszorúk és vasárnap este felgyulladt az első fény.

Fotók: Ünnepi fénybe borult Miskolc belvárosa

Miskolc – Rengetegen gyűltek össze vasárnap Miskolcon, a Városház téren, hogy tanúi legyenek, amikor karácsonyi fénybe borul a belváros, és Miskolc adventi koszorúján meggyújtják az első gyertyát.

Idén is jár az adventi villamos Miskolcon

Miskolc – Miskolcon az idei adventben hagyományosan újra elindul a kívül-belül ünnepi díszbe öltöztetett adventi villamos, melyet negyedik éve készítenek lelkesen a közlekedési vállalat dolgozói.