Életstílus

2010.06.11. 05:34

Napi horoszkóp - péntek

<p>Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!</p>

Kos 03.21.-04.20.

Ismét bizonyítania kell, de most nem találja a külső körülményeket nyomasztónak. Ha most még nagyobb körültekintéssel és türelemmel fog a munka elvégzéséhez, akkor igencsak szép eredményeket mutathat fel. Eredményeket, amelyek többet érnek azoknál, amelyek csak úgy az ölébe hullanak. Ne feledkezzen meg azonban a partnerének tett ígéretéről! Ha így tesz, akkor este beteljesedés várható a szerelemben.

Bika 04.21.-05.21.

Végre egy jó nap! A nyár lehelete teljesen betölti a lelkét. Érthető hát, hogy egyre kevésbé tud odafigyelni mindennapi tennivalóira, már állandóan a nyaraláson jár az esze. Most, hogy már nincs is olyan messze a szabadság ideje, minden perc kínszenvedésnek tűnik. Ha egy kicsivel érdekesebb elfoglaltság után nézne, mindez nem így lenne. Gondolja meg, és keressen valami olyan időtöltést, amiben kedvét leli.

Ikrek 05.21.-06.21.

Kívülről valaki be akar hatolni a családjába. Ez nem tetszik Önnek, mert nem veszi jónéven, ha megzavarják a közösség békéjét. Ne kövesse el megint azt a hibát, hogy féltékenykedni kezd! Uralkodjon magán! Amilyen jó szándékú máskor, olyan ingerülten reagál most a külső befolyásokra, még ha a fenyegetést gyakran csak beképzeli is magának. Ezzel feleslegesen megnehezíti a saját és mások életét.

Rák 06.22.-07.22.

Nehéz napra számíthat ma, de mint már annyiszor, úgy most is segít, ha elfoglalja magát. Az alkotó alkatú Rák szülöttek jól teszik, ha önmegvalósításukra koncentrálnak inkább. Akinek viszont ez nem adatik meg, éljen kedvenc hobbyjának! Fontos, hogy kizökkenjen a hivatali, netán iskolai munkarendből, és egy kis ideig csak azzal foglalkozzon, amiben maximálisan örömét leli. Ez most gyógyír minden helyzetre.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Ma egy kicsit szétszórtabb, mint máskor. Mindenbe belekezd, aztán befejezetlenül félbehagyja. Nem csoda, hogy a nap közepére már azt sem tudja, hol áll a feje. Alig várja már a hétvégét. Az Oroszlánt most senki sem akadályozhatja meg abban, hogy kitörjön a ketrecéből, szinte se lát, se hall. Azért a levest ne késsel-villával próbálja megenni, és lehetőleg nyissa ki az ajtót, mielőtt beront rajta.

Szűz 08.24.-09.23.

Kedvező napra számíthat a Szűz jegy szülöttje. Nagyszerű ajánlatok várnak Önre, ha elmegy a megbeszélésre. Ne izguljon, és főleg ne mondja le a találkozást semmiképpen. Viselkedjen lazán és természetesen, nyújtsa azt, ami Önben lakozik. Ha feszélyezetten, kimérten, vagy netán fellengzősen beszél, könnyen rossz benyomást kelthet. Ideje már lépnie valamerre, hiszen egyre rosszabbul érzi magát jelenlegi helyzetében.

Mérleg 09.24.-10.23.

Hatalmába keríti a bizonytalanság. Még amiről a saját szemével győződött meg, abban sem hisz igazán. Fél a kudarctól, nem mer semmilyen irányban sem lépni. Sajnos elképzelhető, hogy emiatt elszalaszt egy kitűnő üzletet, ami kis befektetéssel rövid idő alatt komoly hasznot hozott volna. Valószínűleg az a szorongás az élet más területén is elkíséri, így jobb, ha ma nem akar új kapcsolatot létesíteni, és mindenkit messze elkerül.

Skorpió 10.24.-11.22.

Egész nap képes vívódni. Frissen szerzett szerelme ugyanis elérhetetlennek bizonyul, és ez alaposban felbosszantja. Bosszúságának igazi oka, hogy megperzselődött, és ezt nem akarja bevallani még önmagának sem. Akik huzamosabb ideje élnek egy párkapcsolatban, bátran megbízhatnak partnerükben. Biztos lehet benne, hogy őszinte szeretettel viseltetik Ön iránt, és hűsége is megkérdőjelezhetetlen.

Nyilas 11.23.-12.21.

Egész nap képes vívódni. Frissen szerzett szerelme ugyanis elérhetetlennek bizonyul, és ez alaposban felbosszantja. Bosszúságának igazi oka, hogy megperzselődött, és ezt nem akarja bevallani még önmagának sem. Akik huzamosabb ideje élnek egy párkapcsolatban, bátran megbízhatnak partnerükben. Biztos lehet benne, hogy őszinte szeretettel viseltetik Ön iránt, és hűsége is megkérdőjelezhetetlen.

Bak 12.22.-01.20.

Igaz, hogy nem tizenharmadikára esik ez a péntek, mégis babonás képzetei támadnak, balsejtelmek szorongatják. Akkor sem hinné el, hogy igaz, ha maga Fortuna Istenasszony nyújtaná át Önnek a főnyereményt. Ezért aztán nem meglepő, hogy mindennek csak a kedvezőtlen oldalát látja, mindenről csak a rosszat képes elhinni, és ami ezzel összefügg, mindenkivel szemben bizalmatlan. Összegezve: kivételesen zűrzavaros nap áll Ön előtt.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Éppen itt az ideje, hogy áttekintse a közeljövő terveit. Túl sok feladatot ne vállaljon el, mert mindennek aligha tud majd eleget tenni, és csak nyomasztólag hatnának Önre a terhek. Válogasson, és csak arra figyeljen, ami kifejezetten az Ön dolga. Ha egy jó barátja tanácsot kér Öntől, alaposan fontolja meg a választ! Megeshet, hogy családjában többen is a születésnapjukat ünneplik a napokban, ne feledkezzen meg tehát róluk!

Halak 02.20.-03.20.

Kár is lett volna kétségbeesnie, depresszióba zuhannia, hiszen szakmailag már határozottan kezd egyenesbe jönni. Elismerésre is számíthat. Szerelmi csalódását még nem heverte ki teljesen, de már kezd magához térni azért. Ha elég ügyes, akkor most anyagi problémáit is megoldhatja. Szerencséje van, mert a csillagok is kellemes, nyugodt napot helyeznek kilátásba. A családi együttlétet sem zavarják meg veszekedések.


// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

</script>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!