Helyi közélet

2012.10.31. 09:09

"Botrány" Barcikán - Szotyis zacskó a focipályán

Miskolc, Kazincbarcika - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. október 30-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Miskolc, Kazincbarcika - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. október 30-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság indított eljárást nyilvános rendezvényen elkövetett rendbontás vétsége miatt egy 55 éves helyi lakos ellen. A férfi a Kazincbarcikai Városi Stadionban rendezett Magyar Kupa labdarúgó mérkőzésen, a második félidő lefújását megelőző percekben egy csomag napraforgó magot dobott a pályára. A cselekményt a biztonsági szolgálat emberei észlelték és a dobálót kivezették a szektorból, majd átadták a rendőrjárőröknek. A férfit előállították a Kazincbarcika Rendőrkapitányságra.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrsének járőrei a város belterületén ellenőriztek egy autóst. Ennek során a 27 éves helyi féri vezetői engedélyét nem tudta bemutatni, ezért adatait a rendőrök leellenőrizték. Ennek során megállapították, hogy az autóst 2012 júliusában a Kazincbarcika Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta. A férfit a rendőrök szabálysértési őrizetbe vették.

Egy miskolci hipermarket 20 éves árufeltöltője közel 50.000 forint értékben próbált meg ruházatába rejtve különféle termékeket eltulajdonítani. A műszak végeztével az öltözőhelyiség felé tartott az értékekkel, amikor a biztonsági őr észrevette szándékát. A tolvajt a rendőrség bolti lopás miatt szabálysértési őrizetbe vette.

- B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában