Foci VB 2014

2014.06.14. 19:43

Gerrard: "Csak rajtunk múlik"

Steven Gerrard ma este pályára vezeti az angol válogatottat. Vajon összejön a győzelem az olaszok ellen? Gerrard nagyon magabiztos.

Steven Gerrard ma este pályára vezeti az angol válogatottat. Vajon összejön a győzelem az olaszok ellen? Gerrard nagyon magabiztos. Az angol válogatott nem bízta a véletlenre a felkészülést. Tudósokat, videó elemzőket, pszichológust és táplálkozási tanácsadókat fogadtak. Nincs kétség, hogy a stábbal most a legjobb formában vannak. Roy Hodgson és a 23 fős csapat 12,000 mérföldet utazott azért, hogy három felkészülési mérkőzést játsszon Peruval, Hondurassal és Ecuadorral. Az első mérkőzést az olaszok ellen játsszák ma este az Arena Amazonia-ban, ami egy elég száraz vidéken van. Éppen ezért szaunáztak és jégfürdőt vettek, hogy bírják az extrém körülményeket.

A felkészülési mérkőzéseken azonban adódott egy apró bibi, Alex Oxlade-Chamberlain lesérült. Így Gerrard is tudja, némi hátránnyal indulnak neki a brazil hadjáratnak. A csapatkapitány így nyilatkozott: "Megtettük, amit tudtunk, most már csak rajtunk múlik. A focisták rossz szokása, hogy ha nem jönnek össze a dolgok, akkor kifogásokat keresnek. Másokra mutogatunk és soroljuk, hogy ez sem volt jó, az sem volt jó. Pedig a stáb mindent megtett a csapatért, biztosították, hogy megfelelőképpen felkészüljünk."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!