boon-sportoldal

2011.06.27. 08:54

Köteles ügye még nem zárult le végleg

<p><span style="font-size: small">Elviekben van a DVTK-nak még egy kapusa. Nem a Bőcs Sportnak az idén kölcsönadott Giák Tamásról van szó, a vele kötött szerződés csütörtökön lejár, így ő szabaddá válik.</span></p>

Egy másik, korábban a Diósgyőr kapuját védő, a válogatott kerettagságig jutó labdarúgó, Köteles László ügye még nem zárult le véglegesen. Köteles két éve a KRC Genk együtteséhez került, egy évre kölcsönbe, és bár a belga csapatnak lett volna rá lehetősége, hogy egy évvel ezelőtt opciós jogával élve végleg megszerezze a játékost, sem akkor, sem azóta sem fizetett a DVTK-nak. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség a két klub vitájában nem hozott döntést, hanem ideiglenes játékengedélyt adott ki a játékos számára (más kérdés, hogy Köteles szinte alig játszott a bajnokká lett csapatban, hiszen a jogállása körüli hercehurca miatt a most véget ért szezon előtt kikerült a kezdőcsapatból, és mivel fiatal riválisa jól teljesített, visszakerülni nem tudott). És, hogy mi a helyzet jelenleg Kötelessel, kinek a játékosa?

– Az biztos, hogy Lacinak szerződése van a Genk csapatával, ahol számítanak rá, és ő sem kíván jelenleg másik klubban szerepelni – tudtuk meg a játékossal szerződésben álló menedzseriroda egyik munkatársától, Szabó Tibortól, aki korábban Diósgyőrben futballozott. – A mi cégünk csak a Diósgyőrből Genkbe való átigazolását követően lett partnere a játékosnak, így a két klub közötti vitához nincs közünk, azt a feleknek egymás között kell elrendezniük.

ÉM-BCS


Miskolc, Diósgyőr - Új fiú a szombati edzőmeccsen nem volt a DVTK csapatában, sem a kezdőben, sem a cserepadon, az eddigi egyetlen új szerzemény a spanyol Gallardo hétfőn érkezik meg Miskolcra és a tervek szerint kedden áll edzésbe.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!