DVTK: Négy jelölt a kapusposztra

Akt.:
Sebők Zsolt, Szántai Levente, Holczer Ádám és Farkas Balázs
Sebők Zsolt, Szántai Levente, Holczer Ádám és Farkas Balázs - © Fotó: ÉM-archív
Miskolc, Diósgyőr – Új fiú a szombati edzőmeccsen nem volt a DVTK csapatában, sem a kezdőben, sem a cserepadon, az eddigi egyetlen új szerzemény a spanyol Gallardo hétfőn érkezik meg Miskolcra és a tervek szerint kedden áll edzésbe.

Az Észak-Magyarország értesülése szerint hamarosan újabb játékos megszerzését jelentheti be a klub, egy kapusét. Mint ismert: Rados mellett, a fiatal Rakaczkin (akinek elsősorban az NB III-as bajnokságban, a DVTK tartalékegyüttesében juthat szerep) kívül Tajti tartozott még a kapusállományba. Csakhogy a Mezőkövesdről kölcsönvett hálóőr achilles-szalag szakadást szenvedett, így rá több hónapos pihenő vár, így hiába akarta megtartani őt a Diósgyőr, kapust kell igazolniuk a piros-fehéreknek.

Négy jelölt

Úgy tudjuk, hogy négy jelölt jött szóba, a Videotonnál szabaddá vált Sebők Zsolt, a legutóbb Nyíregyházán védett Holczer Ádám, a Mezőkövesd kapuját őrző Szántai Levente és Farkas Balázs, aki az elmúlt évadban a ciprusi másodosztályban szereplő Akritas Chloraka csapatában védett.

Közülük Sebőknek több csapattól is van ajánlata, így valószínűleg olyan klub ajánlatát fogadja el, ahol első számú kapus lehet, Holczernek a legutóbbi szezonja nem volt olyan remek, ami alapján megelőzhetné a további két jelöltet. Szántai ugyan csak kölcsönben szerepelt Kövesden az elmúlt évadban, de őt két évre kölcsönözték ki, vagyis ha a DVTK meg akarná szerezni, akkor lehet, hogy két csapatnak is fizetnie kellene (ez pedig ellentétes a DVTK átigazolási elveivel, amely szerint csak olyan játékost igazolnak, akiért nem kell fizetni átigazolási díjat). Ergo: a 33 éves, 88 NB I-es meccsnél tartó Farkas Balázs lesz minden bizonnyal a DVTK játékosa, néhány napon belül, már csak azért is, mert a kapus környezetéből származó információ szerint már ,,csak” a  DVTK ügyvezetőjével, Dudás Hunorral kell megállapodnia.

– ÉM –


Nem tört-, nem repedt el a talpa Pál Szabolcsnak

Miskolc – Lejátszotta első edzőmeccsét az NB I-es rajtra készülő DVTK labdarúgócsapata.


Vereséggel kezdett a DVTK

A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata szombaton megkezdte az edzőmeccseinek sorát: a piros-fehérek a szlovák II. osztályú rimaszombatiakat látták vendégül Diósgyőrben.
A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .