Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.30. 14:15

Már a személyautók is torlódnak Záhonynál

Nyíregyháza, 2013. március 30., szombat (MTI) - A kamionok mellett már a személyautóknak is várniuk kell az átlépésre a záhonyi magyar-ukrán határállomáson - közölte honlapján a rendőrség szombat délután.

Nyíregyháza, 2013. március 30., szombat (MTI) - A kamionok mellett már a személyautóknak is várniuk kell az átlépésre a záhonyi magyar-ukrán határállomáson - közölte honlapján a rendőrség szombat délután.A személyforgalomban jelenleg egy-egy óra a várakozás alakult ki a belépő és kilépő irányokban - olvasható a police.hu oldalon. Az Ukrajnába tartó kamionoknak változatlanul nyolc órát kell várakozniuk az átlépésre.

A záhonyi határállomáson jelenleg rekonstrukciós munkálatok zajlanak, emiatt kisebb-nagyobb torlódásra kell számítani. A rendőrség a beregsurányi, a barabási, a lónyai és a tiszabecsi határátkelők használatát ajánlja a személyautóval utazóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!